Om RE-L Installation & RE-L Sikring

RE-L holder til på Tinningvej 4 i Foldby, der ligger uden for Aarhus. Direktør og indehaver er elektriker og autoriseret elinstallatør Torben Øre.

Hos RE-L varetager vi alle områder inden for el-installation, sikring og alarmsystem mv., og firmaets størrelse er skræddersyet til levering af ydelser til private og til virksomheder med op til 100 ansatte. Vi tilbyder endvidere samarbejde med erhvervslivet i Favrskov herunder andre håndværkere/faggrupper i byerne i Hinnerup og omegn.

For RE-L er det vigtigt, at vi medvirker til øget vækst og drift i lokalområdet, og vi opfatter os selv som kundens lokale og professionelle alternativ til større udbydere på elinstallations- og sikringsområdet.

RE-L garanterer overholdelse af lovgivning påbudt af Sikkerhedsstyrelsen gennem SKS-ordre- og kvalitetsstyringssystem. SKS dækker over begrebet ‘egenkontrol og personsikkerhed’. RE-L er derudover certificeret AIA-installatør, TVO/ITV/VIDEO-installatør, ADK-installatør og udfører også godkendte Automatisk Brandalarmeringsanlæg (ABA). Det er din sikkerhed for professionel service.