Adgangskontrol

Adgangskontrol

RE-L SIKRING leverer og monterer alle former for brugervenlig adgangsregistrering (ADK) til registrering af besøgende i mindre og mellemstore virksomheder. Vi benytter os af markedets mest konkurrencedygtige leverandører, hvilket sikrer dig kvalitet og pålidelighed til bedste pris.

Med moderne adgangskontrol kan du udstede adgangskort til dem, du ønsker skal have adgang til virksomheden (hvilket kan skifte over tid; nogle gange fra dag til dag). Det er nemmere og sikrere og mere fleksibelt end nøgler. Du kan yderligere begrænse adgangen til udvalgte lokaler efter behov. Kortet programmeres, så det matcher den enkelte besøgende eller medarbejderes behov og stillingsbetegnelse, hvilket giver tryghed for medarbejderne. Det giver samtidig mulighed for at registrere, hvem der har opholdt sig hvor og hvornår.

Adgangskontrol om dagen

I dagtimerne giver en adgangskontrol et godt overblik og styr over hvem som er hvor, hvornår. Ikke mindst på virksomheder med fleksibel arbejdstid er adgangskontrol en god løsning til registrering og historik mht. personalets bevægelser.

Kontakt os og hør vores bud på en et produkt og en løsning, der matcher netop dit behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Scroll to Top