Untitled-32I dag rummer de fleste hjem og arbejdspladser en mængde informationsteknologi: Stationære telefoner, trådløse og mobiltelefoner, bærbare og stationære computere og ofte flere TV med tilhørende Dvd og CD-afspillere m.m.

Moderne teknologi muliggør løsninger, der betyder, at de mange forskellige enheder kan forbindes og kommunikerer med hinanden indbyrdes og resultatet ved brug af smart kommunikationsteknologi er højere komfort og i flere tilfælde en kontant økonomisk besparelse.

Udfyld venligst kontaktformularen med dine ønsker – eller ring på 70 20 50 90 for mere information.

Trådløs telefoni og computernetværk

Trådløs telefoni giver kontakt over alt i og omkring huset eller på arbejdspladsen. Et brugervenligt omstillingsanlæg gør det muligt at ringe gratis internt. Fx til børneværelset eller til dit hjemmekontor og omstillingsanlægget gør, at du nemt kan stille samtaler videre. Ved brug af trådløs teknologi undgår du samtidig problemet med generende ledninger.

Netværk, der binder computere, tv og telefoner og højtalere sammen i en enkelt samlet løsning kendes mest fra arbejdspladser, men i dag findes der også løsninger til private og her er det mindst lige så oplagt at udnytte netværkets fordele. Fx teenage-familien, hvor børnene kan dyste mod hinanden via netværket og dele printer uafhængigt af, hvor de befinder sig fysisk i huset.

Internetopkopling mm.Untitled-2

RE-L installerer dine computere – gerne i netværk – og forbinder dem til Internettet. Her tilbyder vi forskellige løsninger: Hurtige kobberforbindelser eller superhurtige lyslederkabler. Vi rådgiver og vælger i samråd med dig netop den løsning, der modsvarer dit behov og budget.

Når selve installeringen er udført tilbyder vi en serviceaftale, der udarbejdes på baggrund af individuelle behov. I aftalen fastlægges hvilke områder, du ønsker skal serviceres samt tidspunkter for udbedring af fejl.

Vi beskæftiger os med følgende områder indenfor datakommunikation:

• Netværksløsninger LAN/WAN/VPN
• Opsætning og konfiguration af aktivt netværksudstyr
• Alle typer strukturerede kabling
• Test, fejlfinding og certificering
• Netværkseftersyn og -support
• Serviceaftale med faste tilkaldetider

Kommunikationsløsninger fra RE-L kan kombineres med dem, du har i forvejen. Der er ofte tale om en langsigtet investering – derfor fremtidsorienterer vi så vidt muligt alle løsninger, så de også kan fungere og integreres med fremtidens teknologi.

Med RE-L som leverandør får du rådgivning og hjælp til at finde og installere den bedste løsning indenfor tele- og datakommunikation. Vi benytter os af markedets bedste leverandører – din garanti for stabile løsninger til ethvert behov.

Kontakt os og fortæl os om din problemstilling, så finder vi sammen en løsning.